Tavaratilan pakkausohjeet

Tavaratila tarjoaa varastointiratkaisut kustannustehokkaasti Ylöjärvellä, lähellä Tampereen rajaa. Tutustu huolellisesti pakkausohjeisiimme ennen tavaroiden muuttoa ja irtaimiston siirtoa!

Ennen muuttoa varastoon:

Suojaa lattiat, huonekalut ja muut kulmat

Suojaa asuntosi lattia lattiansuojapahvilla naarmuuntumisen ja likaantumisen estämiseksi. Suojaa myös seinien kulmat kulmasuojilla. Myös arkojen huonekalujen kulmat kannattaa suojata.

Huonekalut suojataan likaantumiselta ja pölyltä käärimällä ne suojamuoviin teippiä käyttäen. Huonekalut voi myös kääriä käsikiristekalvoon, jolloin teippiä ei tarvitse käyttää ollenkaan. Ilmakuplakalvo vähentää mahdollista kolhiutumisriskiä.

Pura sängyt ja pöydät jos mahdollista, ja suojaa ne esimerkiksi käsikiristekalvolla tai ilmakuplakalvolla. Suojaa varsinkin pöytien jalat! Poista irtohyllyt ja paketoi ne nippuun narulla tai käsikiristekalvolla.

Älä pakkaa muuttolaatikoita liian täyteen!

Pakkaa kirjat muutto- tai pahvilaatikkoon vaakatasoon. Älä pakkaa laatikkoa liian täyteen, jotta laatikosta ei tule liian painava. Varsinkaan pahvilaatikko ei kestä liiallista kuormaa ja on liian painava nostaa. Täysiä muuttolaatikoita ei myöskään pystytä pinoamaan päällekkäin.

Rullaa matot ja pakkaa ne esim. mattosukkaan tai käsikiristekalvoon.

Helposti särkyvät tavarat tulee suojata ilmakuplakalvolla.

Muista merkinnät herkästi särkyvien tavaroiden laatikoihin

Laita lasitavaraa sisältävän laatikon pohjaan ja reunoihin pehmusteet ja kiinnitä laatikkoon ”VAROVASTI”- tai ”SÄRKYVÄÄ” -merkinnät. Paketoi kaikki lasiesineet erikseen ja pakkaa kupit ja kulhot sisäkkäin. Aseta lautaset ja tarjottimet reunalleen pakkauspaperiin. Sijoita pakatut lasit laatikossa päällimmäisiksi. Tyhjä tila kannattaa täyttää pakkauspaperilla.

Pakkaa taulut, valaisimet, peilit ja sermit hyvin vaikkapa ilmakuplakalvoon. Kiinnitä myös näihin pakkauksiin ”VAROVASTI” tai ”SÄRKYVÄÄ”- merkinnät. Laita valaisimien jalat pehmusteeseen ja paketoi ne. Laita pienemmät lamput laatikkoon ja pakkaa hauraat lampunvarjostimet erikseen. Pakkaa kattokruunut ja kookkaat kattovalaisimet johtoineen esimerkiksi suojamuoviin tai ilmakuplakalvoon. Irrota lamppujen kuvut ja suojaa ne samalla tavalla kuin astiatkin.

Pakkaa riippuvaatteet esimerkiksi henkarivaatelaatikkoon tai laita vaatteiden päälle muovisäkki, jonka alareuna on teipattu kiinni. Henkarien koukut voi jättää näkyviin.

Jätesäkkikin käy vaatepussina, kun jätät henkarit näkyville ja teippaat suut kiinni. Merkitse vaatepussit maalarinteipillä.

Pakkaa muu irtain tavara muutto- tai pahvilaatikoihin.

Irtaimiston siirto varastoon:

Pakkaa sohvat, sängyt ja taulut pystyasentoon

Pinoa ensimmäisenä laatikot siten, että painavat tavarat jäävät alle ja kevyet sekä ”SÄRKYVÄÄ”- ja ”VAROVASTI”-merkityt laatikot jäävät päällimmäisiksi.

Pakkaa seuraavaksi huonekalut ja aivan viimeiseksi muovisäkit, joita voi sijoitella huonekalujen ja laatikoiden päälle. Ota huonekalujen päällysteet pois lattialta.

Säästät lattiatilaa, jos pakkaat sohvat ja sängyt aina pystyasentoon. Varastoi myös taulut, peilit ja sermit pystyasentoon. Jos pöytää ei saa purettua, laita lattialle esimerkiksi aaltopahvia tai muita pehmusteita, ja laita pöytä lattialle jalat ylöspäin osoittaen.

Kasaa useat kevyet tuolit päällekkäin, kääri ne käsikiristekalvoon ja laita esim. purkamattomien pöytien päälle.

Pakkaaminen on aina asiakkaan omalla vastuulla

Asianmukaisella pakkaamisella tarkoitetaan tässä tavaroiden pakkaamista Tavaratilan pakkausohjeiden mukaisesti. Asianmukainen pakkaaminen ja suojaaminen ovat aina asiakkaan vastuulla. Peitä aivan viimeiseksi arat tavarat esimerkiksi suojamuovilla tai lakanalla, jotta ne eivät pölyty.

Saat aina tilattua pakkaustarvikkeita Tavaratilasta. Pakkaus kannattaa tehdä ajoissa ennen muuttoa.

Mikäli sinulle jäi kysyttävää, ota yhteyttä meihin, niin kerromme lisää!

Suosittele meitä

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Olen kiinnostunut seuraavista palveluista

Huonesäilytys

Lattiasäilytys

Hyllysäilytys

Ajoneuvojen/veneiden säilytys

Tavaroiden nouto- ja muuttopalvelu

Varastointitarvikkeiden vuokraus

Logistiikkapalvelut yrityksille

Tutustumiskäynti varastotiloihin

Muu, mikä?

Halua, että minuun otetaan yhteyttä

Sähköpostitse

Tekstivietillä