Tavaratilan pakkausohjeet

Tavaratila tarjoaa varastointiratkaisut kustannustehokkaasti Ylöjärvellä, lähellä Tampereen rajaa. Tutustu huolellisesti pakkausohjeisiimme ennen tavaroiden muuttoa ja irtaimiston siirtoa!

Ennen muuttoa varastoon:

Suojaa lattiat, huonekalut ja muut kulmat

Suojaa asuntosi lattia lattiansuojapahvilla naarmuuntumisen ja likaantumisen estämiseksi. Suojaa myös seinien kulmat kulmasuojilla. Myös arkojen huonekalujen kulmat kannattaa suojata.

Huonekalut suojataan likaantumiselta ja pölyltä käärimällä ne suojamuoviin teippiä käyttäen. Huonekalut voi myös kääriä käsikiristekalvoon, jolloin teippiä ei tarvitse käyttää ollenkaan. Ilmakuplakalvo vähentää mahdollista kolhiutumisriskiä.

Pura sängyt ja pöydät jos mahdollista, ja suojaa ne esimerkiksi käsikiristekalvolla tai ilmakuplakalvolla. Suojaa varsinkin pöytien jalat! Poista irtohyllyt ja paketoi ne nippuun narulla tai käsikiristekalvolla.

Älä pakkaa muuttolaatikoita liian täyteen!

Pakkaa kirjat muutto- tai pahvilaatikkoon vaakatasoon. Älä pakkaa laatikkoa liian täyteen, jotta laatikosta ei tule liian painava. Varsinkaan pahvilaatikko ei kestä liiallista kuormaa ja on liian painava nostaa. Täysiä muuttolaatikoita ei myöskään pystytä pinoamaan päällekkäin.

Rullaa matot ja pakkaa ne esim. mattosukkaan tai käsikiristekalvoon.

Helposti särkyvät tavarat tulee suojata ilmakuplakalvolla.

Muista merkinnät herkästi särkyvien tavaroiden laatikoihin

Laita lasitavaraa sisältävän laatikon pohjaan ja reunoihin pehmusteet ja kiinnitä laatikkoon ”VAROVASTI”- tai ”SÄRKYVÄÄ” -merkinnät. Paketoi kaikki lasiesineet erikseen ja pakkaa kupit ja kulhot sisäkkäin. Aseta lautaset ja tarjottimet reunalleen pakkauspaperiin. Sijoita pakatut lasit laatikossa päällimmäisiksi. Tyhjä tila kannattaa täyttää pakkauspaperilla.

Pakkaa taulut, valaisimet, peilit ja sermit hyvin vaikkapa ilmakuplakalvoon. Kiinnitä myös näihin pakkauksiin ”VAROVASTI” tai ”SÄRKYVÄÄ”- merkinnät. Laita valaisimien jalat pehmusteeseen ja paketoi ne. Laita pienemmät lamput laatikkoon ja pakkaa hauraat lampunvarjostimet erikseen. Pakkaa kattokruunut ja kookkaat kattovalaisimet johtoineen esimerkiksi suojamuoviin tai ilmakuplakalvoon. Irrota lamppujen kuvut ja suojaa ne samalla tavalla kuin astiatkin.

Pakkaa riippuvaatteet esimerkiksi henkarivaatelaatikkoon tai laita vaatteiden päälle muovisäkki, jonka alareuna on teipattu kiinni. Henkarien koukut voi jättää näkyviin.

Jätesäkkikin käy vaatepussina, kun jätät henkarit näkyville ja teippaat suut kiinni. Merkitse vaatepussit maalarinteipillä.

Pakkaa muu irtain tavara muutto- tai pahvilaatikoihin.

Irtaimiston siirto varastoon:

Pakkaa sohvat, sängyt ja taulut pystyasentoon

Pinoa ensimmäisenä laatikot siten, että painavat tavarat jäävät alle ja kevyet sekä ”SÄRKYVÄÄ”- ja ”VAROVASTI”-merkityt laatikot jäävät päällimmäisiksi.

Pakkaa seuraavaksi huonekalut ja aivan viimeiseksi muovisäkit, joita voi sijoitella huonekalujen ja laatikoiden päälle. Ota huonekalujen päällysteet pois lattialta.

Säästät lattiatilaa, jos pakkaat sohvat ja sängyt aina pystyasentoon. Varastoi myös taulut, peilit ja sermit pystyasentoon. Jos pöytää ei saa purettua, laita lattialle esimerkiksi aaltopahvia tai muita pehmusteita, ja laita pöytä lattialle jalat ylöspäin osoittaen.

Kasaa useat kevyet tuolit päällekkäin, kääri ne käsikiristekalvoon ja laita esim. purkamattomien pöytien päälle.

Pakkaaminen on aina asiakkaan omalla vastuulla

Asianmukaisella pakkaamisella tarkoitetaan tässä tavaroiden pakkaamista Tavaratilan pakkausohjeiden mukaisesti. Asianmukainen pakkaaminen ja suojaaminen ovat aina asiakkaan vastuulla. Peitä aivan viimeiseksi arat tavarat esimerkiksi suojamuovilla tai lakanalla, jotta ne eivät pölyty.

Saat aina tilattua pakkaustarvikkeita Tavaratilasta. Pakkaus kannattaa tehdä ajoissa ennen muuttoa.

Mikäli sinulle jäi kysyttävää, ota yhteyttä meihin, niin kerromme lisää!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 1Jaa

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Huonesäilytys
Lattiasäilytys
Hyllysäilytys
Ajoneuvojen/veneiden säilytys (KAUSI 2021-2022 TÄYNNÄ)
Tavaroiden nouto- ja muuttopalvelu
Varastointitarvikkeiden vuokraus
Logistiikkapalvelut yrityksille
Tutustumiskäynti varastotiloihin
Muu, mikä?
Sähköpostitse
Tekstivietillä

Rekisteriseloste

osuojaseloste (EU:n tietosuoja-asetusten GDPR mukaisesti)

1. Rekisterinpitäjä

Tavaratila - Sall Kiinteistöt Oy
Menotie 1 B
33470 Ylöjärvi

Y-tunnus: 0839017-0
Puh: Varasto: 050 3866 817

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Tavaratila - Salli Kiinteistöt Oy:n asiakasrekisterissä olevien vuokrasuhteisten henkilöiden sekä  markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Tietosuoja-asetus vaikuttaa siihen, miten Salli Kiinteistöt voi kerätä ja käyttää henkilötietojanne. Asetus vahvistaa yksityisyyden suojaa. Käytämme henkilötietoja, jotta voimme täyttää sopimuksen mukaiset velvollisuutemme ja tarjota palveluitamme.

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely vuokrapalveluihin liittyviin tarkoituksiin, rekisterinpitäjän mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

Henkilötietojen ensisijainen käsittely liittyy Tavaratilan ja asiakkaan väliseen vuokrasopimukseen, jolloin Tavaratila - Salli Kiinteistöt toimii henkilötietojen rekisterinpitäjänä. Henkilötietoja tarvitaan mm. luottotietojen tarkistamiseen, laskutustietoihin, suoritus- ja perintätoimiin sekä viranomaispäätöksissä.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Osoite
  • Henkilötunnus
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki
  • Edunvalvoja tai muu viranomaistaho

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti kuitenkin osoitelähteenä on asiakkaan kanssa tehty vuokrasopimus.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä lakiin perustuen ja asiakkaan luvalla. Asiakastiedot ovat salassapidettäviä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi. Mikäli asiakas haluaa omien tietojensa poistamisen kesken vuokrauksen, on asiakkaan huomioitava, että suostumuksen peruuttaminen tai rajaaminen saattavat estää vuokrauksen jatkon.

Salli Kiinteistöt poistaa automaattisesti kohtuullisessa ajassa ne sopimuksen perusteella asiakkaan lukuun käsitellyt henkilötiedot, joita lainsäädännön vuoksi ei ole perusteltua säilyttää.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina ja ovat salassapidettäviä. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä. Turvallisuustasoa vahvistetaan tarvittaessa ja yritys suorittaa säännöllistä riskikartoitusta, testausta ja arviointia.

Käsittelemme tietojanne luottamuksellisesti ja käytämme niitä harkiten ja vain perustelluihin tarkoituksiin.

Tavaratila - Salli Kiinteistöt varmistaa, että henkilöt, joilla on oikeus käsitellä henkilötietoja, ovat sitoutuneet noudattamaan salassapitovelvollisuutta. 

10. Rekisteriin tallennettujen tietojen tarkistaminen

Asiakkaalla on mahdollisuus tarkistaa rekisteriimme tallennetut tiedot henkilökohtaisen käynnin yhteydessä joko suullisesti tai kirjallisesti pyytäen. Asiakkaalla on oikeus vaatia korjattavaksi rekisterissämme oleva virheellinen tieto.

11. Tietoturvaloukkauksen uhka

Tavaratila ilmoittaa asiakkaalle mahdollisesta tietoturvaloukkauksesta, jos sellainen tapahtuu asiakkaan lukuun. Ilmoitus tehdään ilman aiheetonta viivästystä ja mahdollisuuksien mukaan kolmen vuorokauden kuluessa saatuaan asian tietoonsa. Asiakkaalta edellytetään myös ilmoittamista ilman aiheetonta viivästystä, mikäli asiakkaan tietoon tulee tietoturvaloukkaus, joka saattaa koskea Salli Kiinteistöjen asiakkaan henkilötietoja.