Tavaran siirto edullisesti ja helposti Tampereen seudulla

Tavaratila on Ylöjärvellä, lähellä Tampereen rajaa sijaitseva laaja varasto, joka tarjoaa helppoja ja edullisia säilytysratkaisuja yksityishenkilöille ja yrityksille. Yrityksellämme on kattava kalusto kaikkia tavarankuljetustarpeita varten.

Tavaran siirto sekä omin avuin että ammattilaisten kanssa

Meiltä löydät kaikki tarvittavat välineistöt tavaran tehokkaaseen siirtelyyn: veto-, nokka-, porras- ja pumppukärryt, joilla voit helposti itse siirtää tavaroita varastoon. Ammattitaitoinen henkilökuntamme hoitaa trukkiajot tarvittaessa. Vuokraamme myös kuomullista peräkärryä. https://www.varastotampere.fi/varastotilat/tavaran-siirto/perakarryn-vuokraus

Yrityksessämme on huomioitu erilaiset tarpeet, jotta tavaran siirto, liikuttaminen ja varastointi sujuvat helposti ja nopeasti. Henkilökuntamme auttaa mielellään myös siirroissa ja opastaa välinevalinnoissa.

Tavaran siirto trukilla tai pinoamisvaunulla

Yrityksemme alakerrassa on käytettävissä laadukas monitietrukki ja pinkkari, jolla painavimmat tavarat saadaan helposti siirrettyä varastoon ja tarvittaessa hyllyihin.

Saksilavalla tavaran siirto on mahdollista kahden kerroksen välillä

Tavaratila Ylöjärven varastotilat ovat kahdessa kerroksessa. Yläkerran varastoon tavaran siirto onnistuu kätevästi saksilavahissillä. Saksilavalla voidaan nostaa isompikin auto ylös. Tavarat voidaan purkaa autosta suoraan varastoon kuivassa tilassa. Nosto-oven luona on siirtoa helpottavia apuvälineitä kuten pumppukärryt, nokkakärryt, tasokärryt ja porraskärryt.

Tavaran siirto on erikoisalaamme - jätä tavarahuolesi meille!

Ota yhteyttä Tavaratilaan, kun tarvitset varmaa ja edullista varastointipalvelua! Tutustu myös muihin palveluihimme etusivulla.

Suosittele meitä

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Olen kiinnostunut seuraavista palveluista

Huonesäilytys

Lattiasäilytys

Hyllysäilytys

Ajoneuvojen/veneiden säilytys

Tavaroiden nouto- ja muuttopalvelu

Varastointitarvikkeiden vuokraus

Logistiikkapalvelut yrityksille

Tutustumiskäynti varastotiloihin

Muu, mikä?

Halua, että minuun otetaan yhteyttä

Sähköpostitse

Tekstivietillä