Tavaran nouto- ja kuljetuspalvelu Tampereen seudulla edullisesti

Tavaratila on monipuolisesti palveleva varasto Ylöjärvellä, aivan Tampereen rajan tuntumassa. Teemme parhaamme, jotta voimme tarjota juuri sinun tarpeisiisi sopivan varastotilan. Siksi myös tavaroiden nouto- ja kuljetuspalvelu kuuluu tarjontaamme.

Tavaratila tarjoaa yrityksille räätälöityä sopimusvarastointia ja logistiikkapalveluita.

Nouto- ja kuljetuspalvelu yksityishenkilöille ja yrityksille

Tavaratilalla on omaa kuljetuskalustoa, jolla irtaimiston nouto- ja kuljetuspalvelu varastoon sujuu vaivattomasti. Kun varastointitarve päättyy, siirrämme varastosi tavarat uuteen osoitteeseen.

Tarjoamamme nouto- ja kuljetuspalvelu sisältää myös kuorma-auton ja kuljettajan, jonka tehtävä on ensisijaisesti vastaanottaa ja pakata autoon tulevat tavarat huolellisesti. Jos tarvitset kantoapua, voit tiedustella muuttomiehiä kauttamme.

Pystymme tarjoamaan myös pakkauspalvelua ja ns. avaimet käteen -muuttoa yhteistyökumppanimme kautta. Kaikki mitä muutoissa ja tavaroiden siirroissa tarvitset, hoituu kauttamme.

Yhteistyökumppaneitamme muutoissa ovat Nääs Muuttopalvelut ja Kilpailuta muuttopalvelu.

Tavaratila palvelee kattavasti myös kaikissa muissa varastointitarpeissa!

Meiltä voit myös ostaa tai vuokrata erilaisia varastointitarvikkeita kuten muutto- ja mappilaatikoita, pahvilaatikoita, henkarilaatikoita, vaaterullakoita, suoja- ja kuplamuovia, kevytpeitteitä, mattosukkia ja pakkausteippiä. Asiakirjojen arkistoinnin lisäksi tarjoamme vanhojen arkistojen sekä mm. tietokonelevykkeiden tuhoamispalveluita.

Tarjoamme muuttolaatikot veloituksetta, kun varaat meiltä varastotilan muuton ajaksi. Lue lisää tarjoussivultamme.

Tarjoamme myös saapuvan tavaran vastaanotto- ja lähetyspalvelua, hyllytystä ja keräilyä yrityksen tarpeet huomioiden. Referenssit-sivullamme voit tutustua tyytyväisiin yritysasiakkaisiimme.

Jätä päivittäiset rutiinit ammattitaitoisen henkilökuntamme hoidettavaksi ja keskity itse ydinliiketoimintasi hoitamiseen. Kehitä bisnestäsi - me olemme varastosi!

Ota yhteyttä!

Suosittele meitä

Kuljetuspalvelu Tampere  | Tavaratila.fi apunasi muutoissa!

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Olen kiinnostunut seuraavista palveluista

Huonesäilytys

Lattiasäilytys

Hyllysäilytys

Ajoneuvojen/veneiden säilytys

Tavaroiden nouto- ja muuttopalvelu

Varastointitarvikkeiden vuokraus

Logistiikkapalvelut yrityksille

Tutustumiskäynti varastotiloihin

Muu, mikä?

Halua, että minuun otetaan yhteyttä

Sähköpostitse

Tekstivietillä