Tavaran nouto- ja kuljetuspalvelu Tampereen seudulla edullisesti

Tavaratila on monipuolisesti palveleva varasto Ylöjärvellä, aivan Tampereen rajan tuntumassa. Teemme parhaamme, jotta voimme tarjota juuri sinun tarpeisiisi sopivan varastotilan. Siksi myös tavaroiden nouto- ja kuljetuspalvelu kuuluu tarjontaamme.

Tavaratila tarjoaa yrityksille räätälöityä sopimusvarastointia ja logistiikkapalveluita.

Nouto- ja kuljetuspalvelu yksityishenkilöille ja yrityksille

Tavaratilalla on omaa kuljetuskalustoa, jolla irtaimiston nouto- ja kuljetuspalvelu varastoon sujuu vaivattomasti. Kun varastointitarve päättyy, siirrämme varastosi tavarat uuteen osoitteeseen.

Tarjoamamme nouto- ja kuljetuspalvelu sisältää myös kuorma-auton ja kuljettajan, jonka tehtävä on ensisijaisesti vastaanottaa ja pakata autoon tulevat tavarat huolellisesti. Jos tarvitset kantoapua, voit tiedustella muuttomiehiä kauttamme.

Pystymme tarjoamaan myös pakkauspalvelua ja ns. avaimet käteen -muuttoa yhteistyökumppanimme kautta. Kaikki mitä muutoissa ja tavaroiden siirroissa tarvitset, hoituu kauttamme.

Tavaratila palvelee kattavasti myös kaikissa muissa varastointitarpeissa!

Meiltä voit myös ostaa tai vuokrata erilaisia varastointitarvikkeita kuten muutto- ja mappilaatikoita, pahvilaatikoita, henkarilaatikoita, vaaterullakoita, suoja- ja kuplamuovia, kevytpeitteitä, mattosukkia ja pakkausteippiä. Asiakirjojen arkistoinnin lisäksi tarjoamme vanhojen arkistojen sekä mm. tietokonelevykkeiden tuhoamispalveluita.

Tarjoamme muuttolaatikot veloituksetta, kun varaat meiltä varastotilan muuton ajaksi. Lue lisää tarjoussivultamme.

Tarjoamme myös saapuvan tavaran vastaanotto- ja lähetyspalvelua, hyllytystä ja keräilyä yrityksen tarpeet huomioiden. Referenssit-sivullamme voit tutustua tyytyväisiin yritysasiakkaisiimme.

Jätä päivittäiset rutiinit ammattitaitoisen henkilökuntamme hoidettavaksi ja keskity itse ydinliiketoimintasi hoitamiseen. Kehitä bisnestäsi - me olemme varastosi!

Ota yhteyttä!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 2Jaa
Kuljetuspalvelu Tampere | Tavaratila.fi apunasi muutoissa!

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Huonesäilytys
Lattiasäilytys
Hyllysäilytys
Ajoneuvojen/veneiden säilytys
Tavaroiden nouto- ja muuttopalvelu
Varastointitarvikkeiden vuokraus
Logistiikkapalvelut yrityksille
Tutustumiskäynti varastotiloihin
Muu, mikä?
Sähköpostitse
Tekstivietillä

Rekisteriseloste

osuojaseloste (EU:n tietosuoja-asetusten GDPR mukaisesti)

1. Rekisterinpitäjä

Tavaratila - Sall Kiinteistöt Oy
Menotie 1 B
33470 Ylöjärvi

Y-tunnus: 0839017-0
Puh: Varasto: 050 3866 817

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Tavaratila - Salli Kiinteistöt Oy:n asiakasrekisterissä olevien vuokrasuhteisten henkilöiden sekä  markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Tietosuoja-asetus vaikuttaa siihen, miten Salli Kiinteistöt voi kerätä ja käyttää henkilötietojanne. Asetus vahvistaa yksityisyyden suojaa. Käytämme henkilötietoja, jotta voimme täyttää sopimuksen mukaiset velvollisuutemme ja tarjota palveluitamme.

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely vuokrapalveluihin liittyviin tarkoituksiin, rekisterinpitäjän mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

Henkilötietojen ensisijainen käsittely liittyy Tavaratilan ja asiakkaan väliseen vuokrasopimukseen, jolloin Tavaratila - Salli Kiinteistöt toimii henkilötietojen rekisterinpitäjänä. Henkilötietoja tarvitaan mm. luottotietojen tarkistamiseen, laskutustietoihin, suoritus- ja perintätoimiin sekä viranomaispäätöksissä.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Osoite
  • Henkilötunnus
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki
  • Edunvalvoja tai muu viranomaistaho

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti kuitenkin osoitelähteenä on asiakkaan kanssa tehty vuokrasopimus.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä lakiin perustuen ja asiakkaan luvalla. Asiakastiedot ovat salassapidettäviä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi. Mikäli asiakas haluaa omien tietojensa poistamisen kesken vuokrauksen, on asiakkaan huomioitava, että suostumuksen peruuttaminen tai rajaaminen saattavat estää vuokrauksen jatkon.

Salli Kiinteistöt poistaa automaattisesti kohtuullisessa ajassa ne sopimuksen perusteella asiakkaan lukuun käsitellyt henkilötiedot, joita lainsäädännön vuoksi ei ole perusteltua säilyttää.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina ja ovat salassapidettäviä. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä. Turvallisuustasoa vahvistetaan tarvittaessa ja yritys suorittaa säännöllistä riskikartoitusta, testausta ja arviointia.

Käsittelemme tietojanne luottamuksellisesti ja käytämme niitä harkiten ja vain perustelluihin tarkoituksiin.

Tavaratila - Salli Kiinteistöt varmistaa, että henkilöt, joilla on oikeus käsitellä henkilötietoja, ovat sitoutuneet noudattamaan salassapitovelvollisuutta. 

10. Rekisteriin tallennettujen tietojen tarkistaminen

Asiakkaalla on mahdollisuus tarkistaa rekisteriimme tallennetut tiedot henkilökohtaisen käynnin yhteydessä joko suullisesti tai kirjallisesti pyytäen. Asiakkaalla on oikeus vaatia korjattavaksi rekisterissämme oleva virheellinen tieto.

11. Tietoturvaloukkauksen uhka

Tavaratila ilmoittaa asiakkaalle mahdollisesta tietoturvaloukkauksesta, jos sellainen tapahtuu asiakkaan lukuun. Ilmoitus tehdään ilman aiheetonta viivästystä ja mahdollisuuksien mukaan kolmen vuorokauden kuluessa saatuaan asian tietoonsa. Asiakkaalta edellytetään myös ilmoittamista ilman aiheetonta viivästystä, mikäli asiakkaan tietoon tulee tietoturvaloukkaus, joka saattaa koskea Salli Kiinteistöjen asiakkaan henkilötietoja.