Tavaratilan voimassa olevat tarjoukset ja kampanjat

Vuokraamme nyt myös peräkärryä!

Kuomullinen Majava peräkärry, jonka mukana on aisalukko ja kuormaliinat. Hintakin vain 25€ arkipäivisin, jos vuokraustarpeesi ajoittuu aukioloaikamme puitteisiin klo 7-19, mutta siitä eteenpäinkin jatkohinta vain 10€.

Renkaiden vaihto uutena palveluna!

Tavaratila tarjoaa nyt myös renkaiden vaihtoa. Renkaiden vaihto tehdään aukioloaikanamme erikseen sovittuna ajankohtana. Hinta varastoasiakkaillemme 25€/rengassetti. Muille 30€/rengassetti. Hinta sisältää renkaiden vaihdon, pois otettujen renkaiden pesun ja urasyvyyden tarkistamisen. Renkaiden painetunnistimien valoja emme nollaa. Renkaiden vaihdon aikana tarjoamme sinulle kahvia.

Renkaiden varastointi maksaa 40€/noin 6 kk kausi.

Saat meiltä muuttolaatikot veloituksetta muuttokuljetuksen ajaksi!

Varaa meiltä varastohuone, niin saat muuttokuljetuksesi ajaksi veloituksetta muuttolaatikoita (tilavuus 52 litraa). Muuttolaatikoiden määrä riippuu varatun huonetilan koosta ja edellyttää vähintään yhden kuukauden vuokra-aikaa.

Pienimpäänkin huonetilaan saat käyttöösi jo 10 muuttolaatikkoa. Saat muuttolaatikot käyttöösi veloituksetta tilasta ja vuokra-ajasta riippuen 14-30 vuorokauden ajaksi ja siitä eteenpäin hyvin edullisella vuokrahinnallamme. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Opiskelijoille 15 % alennus!

Lähdetkö vaihto-opiskeluun tai onko edessä paikkakunnan vaihto? Meiltä voit tilata sekä tavaroiden noudon varastoon että varastotilan opiskelija-alennuksella. Tarjoamme opiskelijoille siistiä ja tasalämpöistä varastotilaa 15 % alennuksella. Saat myös noutokuljetuksen varastoomme 10 % alennuksella, jos vuokrasopimus on vähintään 6 kk.

Ota yhteyttä, niin kerromme opiskelija-alennuksesta ja muista tarjouksistamme lisää!

Suosittele meitä

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Olen kiinnostunut seuraavista palveluista

Huonesäilytys

Lattiasäilytys

Hyllysäilytys

Ajoneuvojen/veneiden säilytys

Tavaroiden nouto- ja muuttopalvelu

Varastointitarvikkeiden vuokraus

Logistiikkapalvelut yrityksille

Tutustumiskäynti varastotiloihin

Muu, mikä?

Halua, että minuun otetaan yhteyttä

Sähköpostitse

Tekstivietillä